Despre noi

Despre noi

Inca de cand a fost fondat in 2003, TC CONSTRUCT a devenit rapid un lider de piata in domeniul sau. In prezent, stam la dispozitia clientiilor cu urmatoarele servicii:

  • lucrări de construcții – montaj;
  • închirieri de utilaje pentru construcții (buldoexcavator, autobasculanta, autobetoniera, pompa pentru beton);
  • închideri exterioare cu pereți cortina si fatade ventilate;
  • producție și montaj de tâmplărie interioară și exterioară din PVC și Aluminiu, cu geam termoizolator, închideri de balcoane;
  • productie geam termoizolator.

Cei trei piloni pe care ne-am cladit echipa sunt: CALITATEA, TIMPUL DE EXECUTIE si EFICIENTA PROCESELOR DE PRODUCTIE SI MANAGEMENT.

Calitate

Calitatea este prima trasatura care defineste proiectele noastre. Sistemul de management integrat al calitatii nepermite sa oferim o garantie de 5 ani post executie la toate produsele executate de noi.

In acelasi timp, calitatea in constructii este asigurata prin lucrul cu personal calificat si ingineri atestati. De asemenea, procesele folosite sunt revizuite constant din dorinta de a ne imbunatatii securitatea muncii si raportul calitate/pret al executiei atat pentru noi cat si pentru beneficiari.

Termene minime de executie

In timp, am format o echipa de 50 de oameni si o capacitate de productie de sticla de 500 unitati pe zi impreuna cu 100 unitati de tamplarie.  Acest lucru ne face capabili sa raspundem la cele mai stricte termene si cerinte ale pietii, satisfacand atat proiectele mici cat si anvelopari complete ale cladirilor.

Timpii de executie minimi pe santier ii asiguram prin urmatoarele avantaje TC CONSTRUCT:

  1. Personalul calificat si experimentat cu care lucram;
  2. Management si planificare de catre inginerii proprii;
  3. Gama proprie de utilaje si unelte necesare tuturor proceselor de constructii;
  4. Experienta a peste 15 proiecte rezidentiale, comerciale, administrative sau edilitare.

Control total asupra proceselor

In vederea reducerii costurilor pentru beneficiari si a asigurarii calitatii produselor noastre, am ales ca in toti acesti ani sa re-investim veniturile in aparatura de ultima generatie si am ajuns la nivelul la care asiguram intreg procesul de fabricatie si montaj al tamplariei. Aici poate fi vorba de tamplarie de PVC, aluminiu sau  structura tip perete cortina.

In acelasi timp, personalul pe care l-am cladit in timp ne permitem sa evitam in proportie de 90% lucrul cu terte persoane si sub-contractori, asigurand mai departe termenele de livrare corecte si un raport ridicat calitate/pret.