Tamplarie Aluminiu

Ferestrele noi imbunatatesc imediat aspectul casei tale insa, cu atatea optiuni pe piata, poate parea dificil sa alegi varianta cea mai buna. Mai jos, veti gasi suficiente informatii pentru a intelege regimul de utilizare, beneficiile si costurile pentru tamplarie din aluminiu. Va asteptam in showroomul nostru din Giurgiu pentru mai multe informatii.

Latimea profilului

Avand o rezistenta mai ridicata decat PVC, profilele de aluminiu devin optiunea ideala pentru cei care doresc un aspect subtire, cu o suprafata mai mare a sticlei. In cazul usilor culisante sau armonice, efectul “slim” obtinut prin profile de aluminiu este de neegalat.

Culorile

Tamplaria de aluminiu este vopsita in camp electrostatic si se poate opta pentru un finisaj mat sau lucios. Gama de culori este mult mai larga la tamplaria din aluminiu, incluzand tonuri pastelate, diverse variante ale culorilor primare dar si numeroase versiuni ale gri-ului modern.

In zonele maritime, aluminiu va trebui obligatoriu protejat pentru a preveni coroziunea.

Durata de viata

Atunci cand decidem intre aluminiu si PVC este important sa luam in calcul durata de viata a tamplariei. Ambele variante va pot servi pentru o lunga durata de timp insa exista cateva diferente:

  • PVC poate rezista pana la 15-20 de ani. Spre finalul vietii, materialul va prezenta decolorari si va deveni mai rigid. Acest lucru se datoreaza schimbarilor climatice si radiatiilor UV. In cazul panourilor mari, putem observa si si mici modificari ale geometriei, asfel aparand probleme cu inchiderea usilor sau a ferestrelor.
  • Aluminiu poate rezista pana la 30-35 de ani in functie de spectificatii. Fiind mai durabil, acest material nu va avea tendinta sa se indoaie si va asigura functionarea perfecta a usilor culisante pana la finalul vietii tamplariei.

Ajuti mediul inconjurator

Aluminiu este reciclabil in materie de 100%. Astfel, materialul obtinut va avea aceleasi calitati ca si  acele ferestre din aluminiu de prima mana.

 

Colaboratorii nostrii

Raynaers

Sunt unii dintre marii lideri europeni specializati in dezvoltarea si vanzarea solutiilor inovative si sutenabile pentru usi si ferestre din aluminiu, pereti cortina, sisteme culisante si altele.

Schüco

Cu peste 5000 de angajati in toata lumea, Schüco este unul dintre cei mai mari furnizori pentru usi, ferestre si fatade din aluminiu, PVC si otel.

Profilco

PROFILCO SA a fost fondata in 2001 in Grecia. Fabrica beneficiaza de un echipament modern de extrudare si vopsire in camp electrostatic, oferind produse de inalta calitate, capabile sa concureze nu numai cu produsele din piata Greceasca ci si pe piata internationala.

Exalco

Exalco Romania a fost fondata in 2003 si este membra Exalco SA, una dintre cele mai mari companii producatoare de aluminiu din Grecia. Activitatea Exalco se intinde in peste 20 de tari.

Alumil

Cu o experienta de 30 de ani si 2200 de angajati. Profilco reuseste sa satisfaca toate cerintele clientilor sai cu ajutorul a 12 fabrici ultra-moderne din Europa.